BEA ARANYAI

Baranyai Bea

BLOGJA

Gyümölcs ízű, finom , vegán Vitaful gumivitaminok!

Oszd meg másokkal is!

Share on facebook
Share on pinterest

Először is kezdeném azzal, az ízét illetően , hogy tényleg annyira finomak, hogy az egészet be lehetne habzsolni belőlük egyszerre, úgyhogy nekem aki személy szerint sokszor elfelejtem bevenni a vitaminokat, itt épp fordítva arra kell figyeljek, hogy betartsam a napi mennyiséget, mert annyira nagyon isteni finomak.

Előljáróban, magáról a Vitafulról annyit kell tudni, hogy 2016-ban fogalmazódott meg a csapatban, hogy szeretnének egy olyan táplálékkiegészítő márkát létrehozni, ami nem csak az élsportolókhoz szól, hanem mindenkihez aki egészségesen/egészségesebben szeretne élni. Végül sok-sok kutatás, tervezés, munka, és előkészület után sikerült megvalósítaniuk 2020 tavaszán. Három vegán gumivitaminnal indultal el, amit mi is elég régóta mostmár szedünk és mindjárt kicsit írok is róla ,hogy megismerjétek ti is jobban és azért is, hogy elmonjam nekünk miért is vált be ennyire.

Happy Hair Hajerősítő Gumivitamin:

Nagyon sokféle vitamint szedtem már hajhullásra illetve a hajam állapotának javítására, de ez az első ami nekem nagyon bevált és 3 hónap kúra (tesztelés) után kijelenthetem, hogy nagyon szuper, hatékony és látványos változást okozott.

A hajhullásom megszűntette, fényesebb lett a hajam és látványosan jobb lett a szerkezete és nem töredezett nem volt szálkás tapintású.
Szívből ajánlom mindenkinek , akinek problémája van a hajával körmével, és nem akar gyógyszert szedni, hanem csak egy kis finom gumicukorkát enni! Napi kettőt lehet belőle bevenni amit nem lehet elfelejteni, mert annyira jó az íze.

 A Happy Hair zselés multivitamin-gumi 10 féle vitaminnal, biotinnal, folsavval, cinkkel és jóddal a szépséges és egészséges hajért.

🍒 Finom, cseresznye ízű
🌿 100% vegán, laktóz-, glutén- és tartósítószer-mentes, nem tartalmaz laktózt, genetikailag módosított összetevőket

👍 120 db gumivitamin azaz, 2 havi adag van egy dobozkában

Women’s Multi Női Multivitamin:

Ő lenne az alap vitamin amit mindig tartok itthon, isteni finom narancs íze van, és végre nem egy erőszakos vitamin amit vízzel is nehezen tudok beszedni. Imádom. Azt az egyet sajnálom , hogy már nem előbb ismerkedtem meg vele.

Én nagyon örülök, hogy találtam egy olyan vitamint végre ami gumicukor formájában is, erős támogatást tud nyújtani az immunrendszeremnek. Ebben az időszakban még fontosabb szerintem a megfelelő vitaminbevitel.

Nagyon erős immunerősítő vitamin, amióta ezt szedem kevesebbet kaptam el bármilyen “takonykort”, megfázást amit előtte egyből.

 Gyors felszívódású, ezért is szuper és tele van sok-sok jótékony hatású vitaminnal mint, A-,B-,  C-, D-, E-vitaminok, szelént, cinket, jódot és rezet is tartalmaz.

🍊 Frissítő, édes narancs íze van
🌿 100% vegán, laktóz-, glutén- és tartósítószer-mentes
👍 120 db gumivitamin van a dobozban, ami 2 havi adagot jelent
Javasolt használat: 3-6 hónapos kúra vagy folyamatosan

Probiotics Probiotikum:

Ő lenne az a gumivitamin ami még a férjemnek is a kedvence lett, pedig ő aztán nem igazán volt oda előtte ezekért a fajta vitaminokért.

100%-ig meg vagyunk vele elégedve, isteni finom ananász íze van , sokszor nagyon nehezen tudom megállni azt, hogy csak kettőt szedjek be belőle. Sok mindenre érzékenyek vagyunk ételben és ezért is kerestem/kutattam, hogy mi lenne az ami a segítségünkre lehet. Az egyetlen olyan létező vitamin eddig ami Nekünk segített és bejött. A közérzetünk jobb lett, teljsesen megszűnteti a puffadást illetve nekem a savasodást amivel sokáig szenvedtem. Bátran merem ajánlani mindenkinek akinek bármi ilyen jellegű problémája, panasza van.

Mit is kell tudni róla: Három válogatott probiotikum törzs az erős, ellenálló emésztésért, gumivitamin formában

🍍 Trópusi ananász ízű, puha
🌿 100% vegán, laktóz-, glutén- és tartósítószer-mentes
👍 120 db gumivitamin van a dobozban, vagyis 2 havi adagot jelent
Javasolt használat: 3-6 hónapos kúra vagy folyamatosan

A célja, hogy akik gyakran tapasztalnak  kellemetlen hasi és emésztési panaszokat, puffadást, savasodást, székrekedést vagy hasmenést megszüntesse.

Röviden én az összes Vitaful gumivitaminnal nagyon meg vagyok elégedve, szuperek, nekünk beváltak mind és az áruk is szerintem teljsen korrekt.

Az biztos aki megkóstolja imádni fogja és a polcon mindig ott lesz egy-egy dobozka vitamin ezekből a csodákból.

Remélem tetszett nektek ez a rövid kis termék teszt bejegyzésem, a cálom annyi volt vele, hogy aki esetleg nem hallott még róla megismerje kicsit jobban, illetve hogy segítsek a döntésben azoknak akik vacilálnak és szemeznek vele, hogy érdemes kipróbálni , mert tényleg jók.

INNEN TUDJÁTOK BESZEREZNI:

https://vitaful.hu/

Puszi:

BEA

Nagy-Baranyai Bea Blogja - 2018 // Minden jog fenntartva.