BEA ARANYAI

Baranyai Bea

BLOGJA

Miért is szeretem ezeket a Parfumeshopos parfümöket :-)

Oszd meg másokkal is!

Share on facebook
Share on pinterest

Sziasztok!

Már régóta terveztem megírni ezt a bejegyzést, úgyhogy végre itt az ideje annak, hogy vessek is pár sort.

Én nagyon szeretem a parfömöket, testpermeteket és az otthonunkban a térillatosító dolgokat amitől egy kicsit otthonosabbnak érzem az egész környezetünket.

Parfümök terén eléggé szkeptikus vagyok és nem olyan sok illat az amit magamon szeretek/ használok. Pontosabban nyáron van egy, és télen egy, ami abszolút én vagyok és jó ideje ugyanazt használom. Testpermetből viszont majdnem minden táskámba bedobok egyet, de eléggé válogatós és érzékeny vagyok parfüm és testpermet terén is.

Na de a lényeg az , hogy nem olyan régen megismerkedtem a PARFUMESHOP termékeivel, amitől teljesen oda lettem és nem csalódtam bennük, mert bevallom kicsit félve próbáltam ki, pedig sok jót hallottam róluk előtte is, de mivel annyiszor megjártam más márkákkal, hogy nem akartam elhinni, hogy tényleg igaz és eredeti világmárkás parfümök illatai találhatóak meg náluk . Parfumeshop.hu néven tudtok egyébként majd rákeresni.

Amióta kipróbáltam tőlük nyáron az én kedvenc nyári parfümömet azóta csak tőlük veszem. Azért mert ezek a parfümök amik náluk vannak, egy az egyben kifogástalanok mínőségben és ráadásul amit még azért tegyünk hozzá, mert az is egy fontos szempont, pénztárcabarát áron lehet hozzájuk jutni. Minden egyes illatuk eredeti és nagyon sok világmárka illata megtalálható náluk , nagyon egyszerű az oldalukon az átalkító kis fülcskénél, rá kell keresni a kedvenc parfümöd nevére és kidobja a parfüm nevét, kódját, ahogy az az illat náluk megtalálható. Én imádom , hogy nem kell elköltenem tripla annyi pénzt egy parfümre, amiből náluk hármat megveszek és egy az egyben ugyanazt a világmárkás illatot.

A Saphir illatokat szeretem, nagyon soknak ismerem az illatát mert ajándékba is vettem és megszaglásztam őket. Nagymárkák ihlette illatok illatával áldották meg őket. A Saphir illatok közül az én egyik kedvencem az Aqua de Saphir pl. ő egy az egyben a Armani Aqua di Gioia illata. Egy csoda és nagyon tartós tényleg. Arról nem beszélve, hogy 200ml ára sem kerül egy vagyonba, de kisebb kiszerelésben is megtalálható minden illat, ha valaki azt szeretne inkább. Nekem nagyon tetszik az is , hogy gyönyörű intarzíás üvegben vannak benne, nagyon elegánsak így.

A másik parfüm ami szintén nagyon kellemes, nőies kristálytiszta illat és ilyen cuki kis üvegcsébe van a Pure megnevezést kapta. Nemrég érkezett hozzám meg, ez a isteni finom illat, amit a Gucci egyik illata ihletett. Imádom, tényleg ugyanaz mint az eredeti ő is.

Röviden én abszolút rajongójuk lettem, és meg vagyok elégedve velük , mert nem kell egy csomó pénzt elköltenem és ugyanazokat a márkás illatokat meg tudom vásárolni amit eddig, és az még egy plusz pont ráadásul, hogy még nagyobb kiszerelésben is.

Aminek kimondottan örülök és szeretek náluk, hogy ilyen is megtalálható, mert teljesen “függő” vagyok 🙂 azok a térillatosító diffúzorok. Minőségi nádpálcikákkal vannak ellátva, és fokozatosan szabadul fel általuk a lakásban a finom illat. Igaz a mondás, miszerint aki egyszer kipróbálja a diffúzort a lakásában mindig használni fogja. Na ez nálunk is így lett, elárassza az otthonunkat a kellemes illat.

19 féle MIKADO diffúzor illat közül lehet válogatni, pillanatynyilag köztük a narancs-fahéj, erdei gyümölcsök és a citrom amik az én személyes kedvenceim is megtalálhatóak.

Így a végére zárásként annyit mondanék, hogy érdemes rákeresni és szétnézni a parfumeshop oldalon, mert megéri. Több száz ragyogó illatot találtok, és iszonyatosan kedvező áron. Azért is írtam meg ezt a bejegyzést, egyrészt mert sokan lehetséges, hogy nem is hallottak róluk, a másik pedig az ami miatt ez létrejött, hogy aki nem teheti meg, hogy a kedvenc világmárkás parfümjét megvegye vagy csak úgy szeretne venni, akkor ezek a parfümöket annyira kedvező áron be tudja szerezni és tényleg ugyanazt az illatot, hogy biztosan boldog lesz tőle. Szóval én ajánlani tudom őket mindeki figyelmébe.

Remélem tetszett ez a kis bejegyzésem is és segítettem a döntésben.

Puszi nektek 🙂

BEA

Nagy-Baranyai Bea Blogja - 2018 // Minden jog fenntartva.