BEA ARANYAI

Baranyai Bea

BLOGJA

Greenway Candle szójagyertyák

Oszd meg másokkal is!

Share on facebook
Share on pinterest
A GreenWay története 2015-ben kezdődött, amikor a fenntartható élethez és a mindennapokhoz szorosan illeszkedő, a valódi növények által inspirált, kézzel öntött, vegán illatgyertyák és az otthonos dekorációs kellékek készítése mellett tették le a voksukat. Akár ajándéknak, akár magunk örömére is tökéletesek. Ráadásul minden gyertya megvásárlásával 100 Ft-tal támogatjuk a Mindenki Fogadjon Örökbe egy Kiskutyát Alapítvány programját és munkáját.
Nekem az illatgyertyák a gyengéim, esténként mindig szeretek vagy egy gyertyát gyújtani vagy illóolajat párologtatni, ezért én annyira sokfélét ismerek és próbáltam már ki, hogy nem lehet olyat mutatni/mondani nekem amit ne ismernék.
A Greenway illatgyertyákkal pár éve ismerkedtem meg és azóta oda vagyok értük. Teljes szerelem az illatuk és az egész amit ők képviselnek.
Azért is tökéletes választás a Greenwaycandle gyertyái, mert a szójagyertyák kétszer annyi ideig égnek, mint a paraffin gyertyák és nem károsítják vegyszerekkel a levegőt, egyszóval “egészségesek”, másrészt pompás illatúak és nagyon szép külleműek.
Minden szójagyertyájuk 100%-ban természetes , vegán összetevőkből készül.

Ami miatt pedig még nagyon szimpatikusak nekem, feljebb említettem is, hogy minden egyes gyertya megvásárlásával támogathatunk egy jó ügyet is, mert a Greenwaycandle az árva kutyusok szerető gazdikhoz kerülését segíti, amit én is nagyon a szívemen viselek és boldog vagyok, hogy ennyivel is tudok segíteni, főleg ha már amúgy is vásárolnánk gyertyát, akkor ez így semmi pluszba nem kerül, de a tudat, hogy tudom jót tettem/tettünk ezzel is, jó érzés.
Imádom , hogy lehet választani náluk, olyan gyertyát is ami kis kerámiába van, mert amint kiüresesdett, a kerámiába növényt tudok ültetni.
Nagyon mutatósak tudnak lenni a lakás bármely pontján.

Az ámbraszínű kis üvegcse pedig, meleg barna gyertyafénye, igazi hyggle hangulatot teremt.
Nagyon sokféle illat közük lehet választani, nekem belőlük sosem elég, nagyon sok illatot beszereztem már és mindig nagyon várom az újabb és újabb illatokat.
Sosem lehet megunni őket , és mindegyik olyan, hogy nem lehet nem szeretni az illatát.
Egyébként újrahasznósíthatóak, én például fűszereket tettem a kis üvegcsékbe és felcímkéztem őket, de vissza is válthatóak.
Az illatósító sprayk is nagyon kellemes illatúak és egy-két permet is elég, és máris szuper hangulatot teremt, átjárja az illat az egész lakást, és ami még szuper, hogy nagyon hoszzú ideig lehet érezni.

Szójaviasz illatosítót, és kiegészítőket is megtaltok már náluk, aromalámpát , kis fa alátétet.
Nekem nagyon beváltak a termékek, nagyon szeretem őket és szívből tudom ajánlani mindenkinek.
Ha szeretnétek ti is megnézni a termékeket és szétnéznétek az oldalukon akkor találjátok meg őket:
https://www.greenwaydesign.hu/

Remélem, hogy tetszett ez a kis bejegyzés nektek és kicsit jobban megismertétek őket ti is.

PUSZI
BEA
🙂

Nagy-Baranyai Bea Blogja - 2018 // Minden jog fenntartva.